ETAPA 8-11

Víctor Faulí participa en la fase final del concurs Fem Matemàtiques 2023

El Víctor Faulí, alumne de 5è d’EP, ha participat en la fase final del concurs de resolució de problemes Fem Matemàtiques 2023, organitzat per l’ABEAM (Associació de Barcelona per a l’Estudi i Aprenentatge de les Matemàtiques). Estem molt contents i contentes per ell i orgullosos com a escola perquè des de 2017 que cap alumne del Claret ho aconseguia.

Aquesta era la tercera i última fase del concurs Fem Matemàtiques 2023 i es va celebrar el passat dissabte 13 de maig al CosmoCaixa de Barcelona.

Va ser un matí ple d’activitats matemàtiques, ja que a banda de les proves individuals, l’alumnat participant va poder gaudir de tallers, visites guiades al CosmoCaixa i un fabulós espectacle STEAM. La jornada va comptar amb la participació d’uns 60 nois i noies vinguts d’arreu de Catalunya, seleccionats en les diferents fases del concurs d’entre els més de 10.000 participants.

Felicitem especialment a en Víctor per l’excel·lent feina a la fase final i esperem que tan ell com la resta d’alumnes 5è i 6è d’EP, 1r i 2n d’ESO s’animin a prendre part en el Fem Matemàtiques del curs vinent.