BATXILLERAT

iFEST COUNTDOWN

Els alumnes de 1r de Batxillerat que cursen Economia participen en el programa d’emprenedoria “iFEST COUNTDOWN” dirigit a joves estudiants de batxillerat, cicles formatius i universitaris, programa organitzat pel Departament d’Empresa i Coneixement, a través del portal Catalunya Emprèn. 

En aquest programa els joves han de trobar i desenvolupar una solució a un repte real realitzant un programa d’aprenentatge i mentoria que dura quatre mesos, començant el mes de  novembre, i acabant amb la realització d’un prototip real que hauran de defensar una vegada finalitzada la tasca, durant el mes de febrer de 2021. El programa compta amb la col·laboració  d’empreses com: Mobile World Congress, Canon, Enertika, Naturgy, Dexeus, Zurich, Parc Científic de Barcelona i el Consorci Sanitari de Terrassa i l’Ajuntament d’aquesta ciutat.

L’objectiu de l'iFest és traslladar als joves la consciència d’un nou model econòmic i social, model que utilitza les eines científiques i tecnològiques necessàries per formar persones capaces d’identificar i construir noves oportunitats, claus per al futur dels països i de la societat. 

El programa d’aprenentatge de l'iFest Countdown comença com un compte enrere i serà l'inici d'un aprenentatge adaptat a l’alumnat que hi participa. Els equips rebran 12 unitats didàctiques, activitats online, tutories continuades i assessorament d'experts. 

Els equips participants tindran a la seva disposició un equip de mentors experts en tecnologies relacionades amb els reptes i/o en desenvolupament de models de negocis, per assessorar i orientar als participants en els dubtes que puguin sorgir a l’hora de definir la solució als reptes.

Al nostre col·legi  ja vam poder fer la primera sessió de mentoria de la mà de Yolanda Álvarez, “business manager” de Kubicco Business Solutions.

Podeu trobar més informació d'aquest programa al web del programa: iFest