ETAPA 8-11 / ESO

Assistim als Jocs Florals Escolars de Gràcia

El dimarts 24 de maig va tenir lloc a la Biblioteca Jaume Fuster el lliurament de premis als guanyadors/es dels Jocs Florals Escolars. És un esdeveniment on s'atorguen diversos premis en la modalitat de poesia i en la de prosa.

  • El Bernat Sánchez de 2n d'ESO, va aconseguir el 1r premi Jocs Florals Gràcia 2022 categoria  narrativa 1r cicle d'ESO.
  • L'Hugo Sánchez, el Fèlix Fernández i el Diego Colón de 4t EP A, van aconseguir el 3r premi Jocs Florals Gràcia 2022 categoria narrativa 2n cicle de Primària.

Enhorabona als premiats i a tots els i les representants de l'escola! Felicitats per la feina ben feta!

 

Jocs Florals Escolars

Els Jocs Florals Escolars se celebren a tot Barcelona i s’inicien, en una primera fase, amb la participació de l’alumnat en els Jocs Florals de la seva escola.

Els treballs seleccionats de cada escola participen en els Jocs Florals Escolars del Districte. En aquesta segona fase, un jurat mixt format per escriptores i docents seleccionen un treball per a cada gènere i categoria d’entre tots els presentats, i els i les escollits/des passen a la fase final dels Jocs Florals Escolars de Barcelona. Finalment, els i les guardonats/des a Barcelona passaran a la fase final de Catalunya.

Aquest certamen atorga  premis en la modalitat de poesia i prosa distribuïts en 15 categories, segons les edats de l’alumnat. Hi participen alumnes de primària i secundària, i aquest any hi ha hagut una categoria per a l’alumnat amb necessitats educatives de suport educatiu. En aquesta edició, hi han participat 20 centres de tot el Districte.

Els Jocs Florals Escolars estan organitzats pel Centre de Recursos Pedagògics de Gràcia i pel Districte.