BATXILLERAT

1r Batx. · Sortida Inici de curs

Data:
16 octubre

El proper divendres 16 d’octubre tot l’alumnat de 1r de Batxillerat realitzarà una sortida d’inici de curs per tal de fer grup, fomentar la bona relació i establir les pautes de funcionament d’aquest curs que comença.

La sortida s’anomena Reptes i es realitzarà al Parc de la Ciutadella. Aquesta activitat és activitat de cohesió i valors de grup.

Els alumnes es desplaçaran pel seu compte. Els convoquem a les 9.30h a l’entrada principal del parc de la Ciutadella.

L’activitat finalitzarà als voltants de les 13:30h. moment en el que donarem per acabada l’activitat. Els alumnes tornaran pel seu compte un cop finalitzada l’activitat.

Cal que l’alumnat porti calçat còmode, esmorzar, aigua, telèfon mòbil, gel hidroalcohòlic i ganes de passar-ho bé en equip.

Per tal de prevenir la propagació del Covid-19 es respectaran les mesures marcades per departament d’Educació i el departament de Salut. Cada classe estarà dividida en 3 subgrups, han de dur mascareta durant tota l’activitat i hauran de respectar les mesures de distància física que es demanen. També cal ser curós amb el rentat de mans. L’activitat és a l’aire lliure.