Experimentar, viure i descobrir la ciència!

Cada any, durant el mes de novembre celebrem la Setmana del Coneixement per l'alumnat de Secundària, la qual consta d'un extens programa d’activitats: xerrades, tallers, visites a centres de recerca, visites a empreses amb tecnologia puntera, mostra d’experiments científics, etc. per a les diferents disciplines: economia, salut, tecnologies...

Aquesta setmana coincideix amb la Setmana de la Ciència, un esdeveniment d'àmbit europeu que té per objectiu divulgar la ciència i la tecnologia. Durant aquelles dates, un gran nombre d'entitats i institucions d'arreu organitzen activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès de tots i totes envers la ciència, facilitant alhora el coneixement dels darrers avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera. 

A continuació podeu consultar el programa d'enguany i la presentació amb el detall de cada una de les activitats previstes: 

 


També us presentem el cartell de la Setmana del Coneixement del 2020, realitzat per les alumnes: Jana Cascarra, Alba Gutiérrez i Sofia Mañé de 2n d'ESO A: 

A continuació podeu veure un vídeo de la Setmana del Coneixement del 2019: