Un espai per compartir i viure la passió per la lectura!

La biblioteca de la nostra escola vol ser un recurs educatiu per a l'aprenentatge i un espai potenciador de l'activitat escolar. Volem promoure la lectura i la passió pels llibres i oferir una eina paral·lela a l'aprenentatge.

Gràcies a la implicació de pares i mares i professors i professores en la dinamització de la biblioteca, cada dia tenim un espai més viu, obert a tota la comunitat educativa. Com a activitat destacada tenim els contacontes, on mares, pares, mestres, àvies, avis i alumnes, ens fan gaudir escoltant rondalles, històries i llegendes. 

Des de la biblioteca, us animem que promogueu que els vostres fills i filles gaudeixin de l’espai, i restem a la vostra disposició per a qualsevol dubte o suggerència. També us animem a que ens recomaneu tots aquells títols que us agradaria tenir a la biblioteca, perquè els puguem incloure en futures adquisicions.

Podeu enviar els vostres suggeriments a:
biblioteca@claretbarcelona.cat

 • Localització

  S'accedeix a la biblioteca pel pati, pujant unes escaletes que hi ha al costat de les escales que porten a la piscina. 

 • Horari

  De manera excepcional, degut a les mesures de protecció i prevenció del Covid-19, de moment la biblioteca no obrirà per les tardes. Disculpeu les molèsties. 

  De dilluns a dijous de 8.30h a 12.30h i de 16h a 19h.
  Divendres de 8.30h a 12.30h i de 15h a 19h

 • Personal

  Montse Cobo 

 • Aforament

  55 persones

 • Fons documental

  4000 llibres aproximadament.

 • ePèrgam: sistema de catalogació

  Utilitzem l'ePèrgam com a eina de gestió de tot el fons documental de la biblioteca i pel servei de préstec. L'ePèrgam és una programa del Departament d'Ensenyament per a les biblioteques escolars que ens ofereix molts avantatges. Encara estem en procés de catalogació però ja podeu accedir al catàleg on-line i començar a fer cerques.
   
  Cliqueu sobre la imatge per accedir-hi: