A través de projectes pràctics de programació i robótica, els alumnes entendran com funciona el món i adquiriran la capacitat de resoldre reptes i desenvoluparan la seva emprenedoria, creativitat i capacitat per treballar en equip. Es treballen àrees de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques a través del procès tecnològic. 

Lloc de realització de l'activitat: Aula de tecnologia
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: No
Horari concret: Consultar més avall o tríptic informatiu *
Preu: **
Entitat organitzadora: Espai Cultura
Inscripció i matrícula: El període de matrícula és de juny a setembre a través del formulari https://cutt.ly/wEgqmns. La matrícula té un cost de 50€ (nous alumnes) 35€ (antics alumnes) que s'ha d’abonar juntament amb la primera quota.**

** Preu:
Totes les activitats han estat programades i planificades per tenir una durada de setembre a juny i tenen un cost anual dividit en 9 quotes per facilitar-ne el pagament. Per tant, les quotes no corresponen al mes en qüestió sinó a la fragmentació del cost anual.


***Inscripció i matrícula:
Fora del període de matrícula, per apuntar-vos a l'activitat heu d’omplir el mateix formulari d'inscripció, i reenviar la còpia que se us envia directament al vostre correu a espai.cultura@claretbarcelona.cat i esperar confirmació de plaça i horari. Els alumnes que s’incorporin amb les classes ja iniciades, només ho podran fer la primera setmana de cada mes.

La matrícula és només per aquells alumnes que no facin cap altra activitat a l’Espai Cultura.

Docents extraescolars

José Moruno Arena

Docent Tecnologia Espai Cultura

Thais Soler

Tutora 1r Batxillerat B
}