Utilitzant les noves tecnologies, els alumnes aprendran a representar i a materialitzar les seves idees, tot creant objectes i productes tecnològics. Aprendran com funciona una impressora 3D i com manipular-la correctament, a més de dissenyar amb un programa 2D i 3D professional (Rhinoceros) que permet fer peces totalment personalitzades i combinar-les amb altres elements elèctrics, mecànics, i electrònics per fer prototips i treballs manuals avançats de forma autònoma.

Lloc de realització de l'activitat: Aula de tecnologia
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: No
Horari concret: Consultar el tríptic informatiu.
Preu: *
Entitat organitzadora: Espai Cultura
Inscripció i matrícula: El període de matrícula és de juny a setembre a través del formulari https://cutt.ly/wEgqmns. La matrícula té un cost de 50€ (nous alumnes) 35€ (antics alumnes) que s'ha d’abonar juntament amb la primera quota.**

* Preu:
Totes les activitats han estat programades i planificades per tenir una durada de setembre a juny i tenen un cost anual dividit en 9 quotes per facilitar-ne el pagament. Per tant, les quotes no corresponen al mes en qüestió sinó a la fragmentació del cost anual.


** Inscripció i matrícula:
Fora del període de matrícula, per apuntar-vos a l'activitat heu d’omplir el mateix formulari d'inscripció, i reenviar la còpia que se us envia directament al vostre correu a espai.cultura@claretbarcelona.cat i esperar confirmació de plaça i horari. Els alumnes que s’incorporin amb les classes ja iniciades, només ho podran fer la primera setmana de cada mes.

La matrícula és només per aquells alumnes que no facin cap altra activitat a l’Espai Cultura.

Docents extraescolars

José Moruno Arena

Docent Tecnologia Espai Cultura

Thais Soler

Tutora 1r Batxillerat B
}