Principal objectiu: la pràctica musical com a eix vertebrador de l’aprenentatge musical. Donant molta importància al llenguatge musical per tal de donar el màxim suport a l’estudi de l’instrument, els alumnes es preparen pels exàmens del conservatori de manera sistemàtica i gradual i participant de manera progressiva, però obligatòria als grups instrumentals i corals. Per accedir, cal haver cursat iniciació o realitzar una prova de nivell.

Lloc de realització de l'activitat: Col·legi Claret
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: No
Horari concret: Consultar el tríptic informatiu.
Preu: Consultar el tríptic informatiu. *
Entitat organitzadora: Espai Cultura Claret
Inscripció i matrícula: El període de matrícula és de juny a setembre a través del formulari https://cutt.ly/wEgqmns. La matrícula té un cost de 50€ (nous alumnes) 35€ (antics alumnes) que s'ha d’abonar juntament amb la primera quota.**

* Preu:
Totes les activitats han estat programades i planificades per tenir una durada de setembre a juny i tenen un cost anual dividit en 9 quotes per facilitar-ne el pagament. Per tant, les quotes no corresponen al mes en qüestió sinó a la fragmentació del cost anual.


** Inscripció i matrícula: 
Fora del període de matrícula, per apuntar-vos a l'activitat heu d’omplir el mateix formulari d'inscripció, i reenviar la còpia que se us envia directament al vostre correu a espai.cultura@claretbarcelona.cat i esperar confirmació de plaça i horari. Els alumnes que s’incorporin amb les classes ja iniciades, només ho podran fer la primera setmana de cada mes.

La matrícula és només per aquells alumnes que no facin cap altra activitat a l’Espai Cultura.

Més informació curs 2021-22:
Docents extraescolars

Léo Donato

Docent música Espai Cultura

Maria Puche

Docent música Espai Cultura

Rosa Maria Cortés

Docent música Espai Cultura
}