Es continua aprofundint en el coneixement instrumental, sobretot gaudint de la pràctica instrumental en grup. A partir d’aquest cicle es poden iniciar estudis de música moderna: guitarra elèctrica, piano jazz,... al voltant de les agrupacions instrumentals que es formin. Cal haver cursat i aprovat 4t de grau elemental. 

Lloc de realització de l'activitat: Col·legi Claret
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: No
Horari concret: S’acorda amb els interessats.
Preu: Consultar el tríptic informatiu.*
Entitat organitzadora: Espai Cultura Claret
Inscripció i matrícula: El període de matrícula és de juny a setembre a través del formulari https://forms.gle/w8tqSPSCtvPakpcE9. La matrícula té un cost de 45€ que s'ha d’abonar juntament amb la primera quota.**

* Preu:
Totes les activitats han estat programades i planificades per tenir una durada de setembre a juny i tenen un cost anual dividit en 9 quotes per facilitar-ne el pagament. Per tant, les quotes no corresponen al mes en qüestió sinó a la fragmentació del cost anual.


** Inscripció i matrícula: 
Fora del període de matrícula, per apuntar-vos a l'activitat heu d’omplir el mateix formulari d'inscripció, i reenviar la còpia que se us envia directament al vostre correu a espai.cultura@claretbarcelona.cat i esperar confirmació de plaça i horari. Els alumnes que s’incorporin amb les classes ja iniciades, només ho podran fer la primera setmana de cada mes.

La matrícula és només per aquells alumnes que no facin cap altra activitat a l’Espai Cultura.

Més informació curs 2020-21:
Docents extraescolars

Léo Donato

Docent música Espai Cultura

Maria Puche

Docent música Espai Cultura

Rosa Maria Cortés

Docent música Espai Cultura
}