Es treballen les habilitats imprescindibles per a la vida adulta dins dels àmbits professionals i acadèmics: debat i pensament crític, presentacions, entrevistes de treball, diferent tipus de composicions de l’àmbit laboral i acadèmic.

Lloc de realització de l'activitat: Col·legi Claret
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: No
Horari concret: A convenir (2 hores setmanals).
Preu: 60€ x 9 quotes. *
Entitat organitzadora: Espai Cultura Claret
Inscripció i matrícula: El període de matrícula és de juny a setembre a través del formulari https://forms.gle/w8tqSPSCtvPakpcE9. La matrícula té un cost de 45€ que s'ha d’abonar juntament amb la primera quota.**

* Preu:
Totes les activitats han estat programades i planificades per tenir una durada de setembre a juny i tenen un cost anual dividit en 9 quotes per facilitar-ne el pagament. Per tant, les quotes no corresponen al mes en qüestió sinó a la fragmentació del cost anual.


** Inscripció i matrícula: 
Fora del període de matrícula, per apuntar-vos a l'activitat heu d’omplir el mateix formulari d'inscripció, i reenviar la còpia que se us envia directament al vostre correu a espai.cultura@claretbarcelona.cat i esperar confirmació de plaça i horari. Els alumnes que s’incorporin amb les classes ja iniciades, només ho podran fer la primera setmana de cada mes.

La matrícula és només per aquells alumnes que no facin cap altra activitat a l’Espai Cultura.

Més informació curs 2020-21:
Docents extraescolars

Carles David Grau Garcia

Docent anglès Espai Cultura

Eleanor Wenden

Docent anglès Espai Cultura

Elizabeth Lynch

Docent anglès Espai Cultura & Directora Dual Diploma Program

Laura Dauden

Docent anglès i reforç Espai Cultura

Lucía Silva

Docent anglès Espai Cultura
}