L’hoquei patins es un esport molt complert i divertit, on els nens i les nenes juguen i competeixen junts fins als 18 anys, fomentant la igualtat i el respecte per tothom així com els valors propis del treball en equip: esforç, companyerisme, responsabilitat per un mateix i pels demés, disciplina, treball conjunt, ganes de superació i actitud positiva. 

A la categoría de Prebenjamí, als nens i nenes que ja saben patinar els hi donem una formació integral per millorar el seu control de la pilota i l'estic, millorar el rendiment en pista, afinar més la puntería i controlar el seu cos amb moviments més ràpids i fluids. Els jugadors comencen la seva participació a les competicions de la Federació Catalana de Patinatge, competint contra altres equips mixtes de la mateixa categoría.

Donat que la majoria de jugadors porten ja algun temps a la práctica de l'hoquei, recomanem experiència previa o com a mínim saber patinar. Si els nens/nenes no compleixen aquestes condicions, els convidem a una sessió de l'Escola d'Hoquei, de 17:30 a 18:30, per valorar el seu cas individualment i decidir quina es la seva millor opció.

Lloc de realització de l'activitat: Pati Vell Col·legi Claret
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: Si
Horari concret: Dilluns i dimecres de 18.30 a 19.30. Els Prebenjamins de segon any també entrenen els divendres de 17.30 a 18.30
Preu: Primer mes de prova gratuït. 50€/mes - possibilitat d'accedir a les beques de l'Ajuntament de Barcelona
Entitat organitzadora: Club Hoquei Claret Barcelona - Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona
Inscripció i matrícula: Mes de prova gratuït. Material per iniciarse (patins i estic) en préstec el primer any. Matrícula una única vegada (no anual). Les inscripcions es fan a través de la web: http://www.hoqueiclaret.com/inscripcions/
635248153
}