L’hoquei patins es un esport molt complert i divertit, on els nens i les nenes juguen i competeixen junts fins als 18 anys, fomentant la igualtat i el respecte per tothom així com els valors propis del treball en equip: esforç, companyerisme, responsabilitat per un mateix i pels demés, disciplina, treball conjunt, ganes de superació i actitud positiva. 

La Federació Catalana de Patinatge, per afavorir l'augment del nombre de noies esportistes a l'hoquei patins, organitza una lliga d'hoquei femení on les nenes i noies poden competir en equips exclusivament femenins. Aquests equips permeten a les noies "fer pinya" i trobar se a gust en un ambient on la seva participació minoritaria deixa de ser desmotivadora. 

Fa anys, el Club Hoquei Claret va fer una clara aposta per impulsar l'hoquei femení, convertint se en un dels pocs Clubs de la provincia de Barcelona que pot oferir continuïtat a les esportistes dins de l'hoquei patins. El nostre objectiu es estimular la participació femenina a les competicions i d'aquesta manera, millorar les condicions actuals de les noies dins de l'esport i afavorir paral·lelament una tendencia real a la igualtat.

Lloc de realització de l'activitat: Pati Vell Col·legi Claret
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: Si
Horari concret: Dilluns i dimecres de 17.30 a 18.30 o dilluns i dimecres de 18.30 a 19.45 + divendres de 17.30 a 18.30
Preu: ACTIVITAT GRATUÏTA PER LES JUGADORES DELS EQUIPS MIXTES AL CH CLARET. Primer mes de prova gratuït. - Per jugadores vinculades de altres Clubs d'hoquei, 10€/mes per cobrir les despeses de la ficha federativa, pista i arbitratge. - Per la resta de jugadore
Entitat organitzadora: Club Hoquei Claret Barcelona - Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona
Inscripció i matrícula: Mes de prova gratuït. Material per iniciarse (patins i estic) en préstec el primer any. Matrícula una única vegada (no anual). Les inscripcions es fan a través de la web: http://www.hoqueiclaret.com/inscripcions/
635248153

*HORARIS

Els horaris d'entrenament varien segons el nivell de la nena:

 • Si ha d'aprendre a patinar o el seu nivell es molt baix, dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30. Entrenament específic per l'equip femení divendres de 17:30 a 18:30.
   
 • Si ja saben patinar i no pertanyen a cap Club d'Hoquei, recomanem afegir se als entrenaments dels equips mixtes dilluns i dimecres de 18:30 a 19:45. Entrenament específic per l'equip femení divendres de 17:30 a 18:30.
   
 • Si son jugadores d'hoquei patins a un altre Club, valorarem individualment els seus horaris i la possibilitat d'afegir-se als entrenaments mixtes/femenins.
   

*PREU

 • ACTIVITAT GRATUÏTA PER LES JUGADORES DELS EQUIPS MIXTES AL CH CLARET.
   
 • Primer mes de prova gratuït.
   
 • Per jugadores vinculades de altres Clubs d'hoquei: 10€/mes per cobrir les despeses de la fitxa federativa, pista i arbitratge.
   
 • Per la resta de jugadores, 45€/mes (1r Primària) o 50€/mes (2n i 3r Primària), que inclouen préstec de material bàsic (estic i patins) durant el primer any, si cal. 
}