El CLUB HOQUEI CLARET BARCELONA és una entitat sense ànim de lucre que té la finalitat de fomentar i desenvolupar la pràctica de l’hoquei patins i col·laborar en la formació integral de la persona. Sabem que entrenant, jugant i relacionant‐se amb companys i companyes, l’esportista està aprenent a desenvolupar‐se dins la societat. 

L’hoquei patins es un esport molt complert i divertit, on els nens i les nenes juguen i competeixen junts fins als 18 anys, fomentant la igualtat i el respecte per tothom així com els valors propis del treball en equip: esforç, companyerisme, responsabilitat per un mateix i pels demés, disciplina, treball conjunt, ganes de superació i actitud positiva. 

Als primers anys ensenyem als nens i nenes a patinar i adquirir agilitat i control del seu cos, mitjançant activitats lúdiques on aprenen a mantenir l'equilibri, controlar i fer servir l'estic mentre juguen amb pilotes toves, fer pases i afinar la puntería... tot plegat a un ambient divertit i segur. No es necessari tenir coneixements previs ni saber patinar per començar l'activitat: si encara no en saben, nosaltres els ajudarem a aprendre!

Lloc de realització de l'activitat: Pati Vell Col·legi Claret
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: Si
Horari concret: Dilluns i dimecres de 17:30 a 18:30. Als alumnes del Claret els recullen els monitors directament a les seves classes i els acompanyen a berenar (també en dies de pluja)
Preu: Primer mes de prova gratuït. 45€/mes que inclouen préstec de material bàsic (estic i patins) durant el primer any
Entitat organitzadora: Club Hoquei Claret Barcelona - Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona
Inscripció i matrícula: Mes de prova gratuït. Material per iniciarse (patins i estic) en préstec el primer any. Matrícula una única vegada (no anual). Les inscripcions es fan a través de la web: http://www.hoqueiclaret.com/inscripcions/
635248153
}