L’hoquei patins es un esport molt complert i divertit, on els nens i les nenes juguen i competeixen junts fins als 18

L’hoquei patins es un esport molt complert i divertit, on els nens i les nenes juguen i competeixen junts fins als 18 anys, fomentant la igualtat i el respecte per tothom així com els valors propis del treball en equip: esforç, companyerisme, responsabilitat per un mateix i pels demés, disciplina, treball conjunt, ganes de superació i actitud positiva. 

A la categoría de Benjamí, els nens i nenes reben una formació integral per millorar el seu control de la pilota i l'estic, millorar el rendiment en pista, afinar més la puntería i controlar el seu cos amb moviments més ràpids i fluids. Els jugadors participen a les competicions de la Federació Catalana de Patinatge, competint contra altres equips mixtes de la mateixa categoría.

Donat que la majoria de jugadors porten anys a la práctica de l'hoquei, recomanem experiència previa o com a mínim saber patinar bé. Si els nens/nenes no compleixen aquestes condicions, els convidem a una sessió de l'Escola d'Hoquei, de 17:30 a 18:30, per valorar el seu cas individualment i decidir quina es la seva millor opció.

En el cas de les nenes, els hi donarem la possibilitat de participar als equips femenins, on el nivell de competició no es tan exigent.

Lloc de realització de l'activitat: Pati Vell Col·legi Claret
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: Si
Horari concret: Dilluns i dimecres de 19:45 a 21:00. Divendres de 17:30 a 18:30 o 18:30 a 19:30 segons el nivell del jugador/jugadora.
Preu: Primer mes de prova gratuït. 55€/mes - possibilitat d'accedir a les beques de l'Ajuntament de Barcelona
Entitat organitzadora: Club Hoquei Claret Barcelona - Entitat homologada per l'Ajuntament de Barcelona
Inscripció i matrícula: Mes de prova gratuït. Material per iniciarse (patins i estic) en préstec el primer any. Matrícula una única vegada (no anual). Les inscripcions es fan a través de la web: http://www.hoqueiclaret.com/inscripcions/
635248153
}