El Bàsquet Claret ofereix a tots els nens i nenes la possibilitat d'iniciar-se en la pràctica esportiva, des de ben petits a l'Escola, per posteriorment integrar-se en un equip femení o masculí, i així competir en la lliga de la Federació Catalana de Bàsquet que correspongui.

D'aquesta manera progressiva, i sempre amb l'acompanyament d'entrenadors/es amb la certificació corresponent, la mainada adquireix tots els valors associats a la pràctica esportiva en equip. Tanmateix, afegit al fet de jugar a bàsquet, tots els nois i noies tindran la oportunitat d'extendre la seva implicació, assumint la realització de taules d'anotació i marcador en partits oficials de la Federació, i inclús mitjançant la certificació oficial de la FCBQ, convertir-se en entrenadors/es, com una activitat de voluntariat que permet mantenir el cercle virtuós formatiu i en certa manera, retornar tot allò viscut i après.

Lloc de realització de l'activitat: Patis del Col·legi Claret, Institut Príncep de Girona i Pavelló del Esportiu Claret.
Activitat oberta a alumnes de fora del Claret?: Només si queden places vacants
Preu: A partir de 35€
Entitat organitzadora: Unió Esportiva Claret, Registre d'Entitats Esportives de la Generalitat 0961, entitat homologada per l'Ajuntament Barcelona
Inscripció i matrícula: 15 € a Escola
}