Alumnes excel·lents

Pels alumnes amb molt bon expedient acadèmic o amb molt d’interès o motivació per una matèria o àmbit de coneixement oferim participar en programes d'excel·lència.

 • Bojos per la ciència
  Programa d’excel·lència per estimular el talent i les vocacions oferint-los l’oportunitat de treballar en centres de recerca i institucions de prestigi internacional. Els diferents camps de recerca proposats són: economia, nutrició, medecina, bioenginyeria, bioquímica, biomedicina, física, matemàtiques, ciències de la Terra, noves tecnologies, química...
   
 • S’ofereix la possibilitat de participar en concursos i activitats diverses de la Societat Catalana de Matemàtiques: Olimpíada Matemàtica, Proves Cangur, Problemes a l'esprint.
   
 • Olimpíades catalanes de diferents àmbits del coneixement (Física, Biologia, etc.): Les olimpíades són concursos de caràcter acadèmic (exàmens) que tenen com a objectiu estimular l’estudi de l’àmbit del concurs i fomentar els vincles entre els estudis de secundària i d’universitat. Cada universitat organitza les seves olimpíades, estableix les dates i la normativa.
   
 • Concursos literaris (Jocs Florals): Escriptors a l’aula.