La Nutri-teca

El menjador és l'espai ideal per aprendre a menjar sa i variat, incorporant tots els grups d'aliments necessaris per al desenvolupament adequat en l'etapa de creixement.

L’educació dels nostres infants va molt més enllà del temps estrictament lectiu, per aquest motiu entenem l’espai de menjador com una franja horària on els nostres infants aprenen a relacionar-se fora del context de l’aula.

L’adquisició d'hàbits d’higiene, la capacitat de l’autonomia personal, el “saber estar”, juguen un paper molt important durant l’horari de menjador.

Durant aquest curs tornem a apostar pel foment de l’autonomia entre els nostres infants i els acompanyarem en la recuperació d’algunes de les coses que ens hem deixat pel camí durant aquest 2 anys de pandèmia.

L’equilibri del nostre Planeta està amenaçat i ens necessita. Mitjançant aquest projecte volem també fer partícips els nens i les nenes en aquest gran moviment i explicar els canvis que son necessaris per salvar el planeta.

A continuació us fem 5 cèntims del nostre projecte educatiu per aquest curs on treballarem els tres grans pilars de tots els nostres projectes educatius: salut, sostenibilitat i convivència:

Nutri-teca pel Planeta 22-23