L'espai de migdia, hàbits i valors

El servei de menjador ofereix un espai educatiu, d'acord amb el projecte de la nostra escola, on es treballen una sèrie d’hàbits i actituds a l’hora de dinar, així com a l'espai d'esbarjo.

Un equip de monitores competent i en constant formació realitzen una gran tasca pedagògica per tal que els alumnes visquin un procés d’aprenentatge constant en un amibent distès i relaxat.

Cuina pròpia i ingredients de proximitat

Disposem de cuina pròpia, on cada dia l'equip de cuiners prepara els diferents menús previstos, elaborats per una dietista per tal de garantir una alimentació saludable i una dieta equilibrada. També tenim en compte les diferents possibles intoleràncies i al·lèrgies preparant dietes específiques per l'alumnat que ho necessiti.

Procurem utilitzar ingredients de proximitat i de temporada. A més a més, anem incorporant productes ecològics. De moment tenim les llenties, les peres, les pomes i les mandarines. Volem aconseguir que tots els llegums i totes les fruites provinguin de cultius ecològics.

  • Personal encarregat

    • M. Carmen Mena
    • Angels Anglà
  • Abonaments menjador

    Es descompten les absències a partir de 5 dies seguits sense utilitzar el servei, per exemple, si faltem de dilluns a divendres veurem en el rebut del mes següent un concepte “ABONAMENT MENJADOR” amb l’import corresponent als 5 dies.

     

Projectes de l'espai migdia