X Encuentro de Equipos Directivos

13 de març Col·legi

Membres de l'equip directiu del col·legi Claret han participat a Madrid en dues sessions (febrer i març) en la X Trobada de directius de col·legis de la família claretiana, juntament amb responsables dels 25 centres escolars de les tres branques de la Família claretiana (Missioners Claretians, Missioneres Claretianes i Missioneres de la Institució Claretiana). Concretament s'han trobat col·legis d'Aranda de Duero, Ciampino (Itàlia), Don Benito, Gijón, Las Palmas, Leioa, Madrid, Oviedo, Pamplona, Pola de Laviana, Segovia, Sevilla, València i Zamora.
 
La representació catalana ha estat integrada per directius dels col·legis de Barcelona i Valls (Missioners Claretians) i del col·legi SAMC de Cornellà de Llobregat (Missioneres de la Institució Claretiana), a més de representants dels respectius governs provincials.
 
Sota el lema “TANTO BIEN”, l'objectiu de la trobada ha estat revisar i aportar idees a la nova redacció de l'Ideari dels col·legis claretians, reflexionant sobre la Missió, els objectius i les metodologies que defineixen la seva tasca formativa i com dinamitzar-la a les respectives escoles. Han estat unes jornades d'intercanvi d'idees, convivència i experiències força enriquidores.