Tu ets més!!

12 de setembre Col·legi

TU ETS MÉS !

Tu ets única, tu ets únic, irrepetible.

La vida batega en tu i traspua el misteri de la teva identitat feta de vivències, somnis, il·lusions , projectes... i d’un acompanyament estimador i respectuós...

Tu ets més que els “likes” que reps en el teu mòbil. Tu ets més que la música que et fa bellugar al seu ritme. Tu ets més que la forma del teu cos, el color dels cabells.

Tu ets més que els resultats obtinguts en els teus estudis i/o en les competicions esportives.

Tu ets molt més. Tens tot un món a dins habitat per mil vivències nascudes en la intimitat, fetes de llum i ombres, de somnis d’amor i d’amistat, de vida i de fidelitat.

Tu ets digne de ser admirat/da pel que ets, perquè cerques amb llibertat viure la vida, cercant el seu sentit.

Tu ets un regal per a tota la comunitat. Les persones que t’acompanyem aquí, a l’escola, tenim plena confiança en tu i en les teves capacitats. Volem ajudar a conscienciar-te de les teves qualitats i possibilitats. El teu projecte de vida s’ho val i la il·lusió et farà superar qualsevol repte que trobis en el teu caminar.

La DESCOBERTA I LA CONFIANÇA EN LES TEVES PRÒPIES CAPACITATS i la PROXIMITAT i ACOMPANYAMENT per part dels qui t’envolten, de l’equip, dels companys i de la família són els dos àmbits que volem treballar aquest curs amb tu.

TU ETS MÉS! Tu ets i formes part de la FAMÍLIA, de la CLASSE, del GRUP d’AMICS...

Amb tu compartim SOMNIS, IL·LUSIONS, REPTES... SENTIMENTS, VALORS, EXPERIÈNCIES...Som i compartim el tresor més preuat: LA VIDA!

Som COMUNITAT EDUCATIVA. La pròpia seguretat en tu mateix/a es veurà reforçada pels qui et coneixen i t’envolten. I aquesta seguretat arribarà amb diàleg proper i lliure, fet de respecte i proximitat, i acompanyats en tot moment. El sentiment de grup, d’equip, de comunicació... et serà d’una ajuda inestimable.

CONNECTATS amb els qui ens envolten perquè ens sentim part d’una COMUNITAT viurem aquest curs amb ENERGIA i POSITIVITAT. Per això, els qui som a prop teu et podem dir amb confiança: TU ETS MÉS !

 

A continuació podeu veure la presentació del lema d'enguany

 

I aqui podeu trobar més informació sobre el Lema del curs 2018-19!!