Som un ESCOLA AMB COR

Col·legi

El passat 17 de juny, durant la celebració de fi de curs, una representació de Càritas Diocesana de Barcelona va venir a l’escola a lliurar-nos la placa que ens acredita com ESCOLA AMB COR.

Conscients de la importància de l’educació, des de Càritas Diocesana de Barcelona han posat en marxa el projecte Escoles amb Cor, dins del marc de la iniciativa Entitats amb Cor: "l'educació és el primer pas perquè la nostra societat aconsegueixi viure des de la fraternitat i la justícia social. Si aconseguim que els nens i les nenes i el jovent es formin a les escoles com a persones més enllà d’adquirir eines per ser bons professionals, estarem més a prop de viure en una societat realment cohesionada, en la qual es prioritzin els valors de la solidaritat i la igualtat." 

Enguany la nostra escola ha col·laborat amb Càritas amb diferents campanyes solidàries: "Apadrinament de cartes als Reis", "Recollida de disfresses per Carnaval", "Recollida de llibres i creació d'una biblioteca mòbil", "Teixim en família", "Recollida de cotxets i cadiretes" i "Festa de la Primavera amb la Gent Gran".  

Donem les gràcies a totes les persones que formeu part de la comunitat educativa del Claret pel vostre compromís i la vostra solidaritat! Entre tots hem viscut un curs amb tot el sentit!