Quatre raons per apuntar-te a l'Espai Cultura!

Extraescolars

Les activitats extraescolars són oportunitats educatives diferents i complementàries a l'escola que ajuden al desenvolupament de la personalitat dels nens i nenes. Per aquest motiu, des d'Espai Cultura oferim un ampli ventall d'activitats, amb l'objectiu de respondre a les necessitats actuals i de satisfer inquietuds desenvolupant habilitats i capacitats.

Us donem quatre raons per apuntar al vostres fills i filles a alguna activitat del curs 2019-20! 

1. Descobrir nous talents
Les activitats d'arts, teatre i música engloben tallers per desenvolupar la creativitat i la sensibilitat, entre d'altres. 

2. Avançar cap a la titulació Cambridge
Les classes d'anglès són pràctiques i interactives amb professorat amb nivell nadiu. De 1r a 3r de Primària es treballa amb un centre d'interès, facilitant l'assimilació de l'anglès de manera senzilla i natural. A partir de 4t es segueix un itinerari dissenyat per assolir els nivells establerts pel Cambridge English Language Assessment.

3. Despertar la curiositat i millorar la capacitat de resoldre reptes
A través de projectes pràctics de programació i robòtica, els alumnes entenen com funcionen les coses i desenvolupen la seva capacitat ressolutiva i de treball en equip. Es treballen àrees de Ciència, Tecnologia, Enginyeria i Matemàtiques a través del procès tecnològic.

4. Afrontar reptes d'aprenentatge per millorar el rendiment escolar
Utilitzant un entorn de gamificació ens adaptem a les necessitats de cada alumne per tal que millori de forma significativa el seu rendiment escolar.

Podeu trobar tota la informació de les activitats que s'ofereixen des de l'Espai de Cultura aquí

 

Us recordem que les inscripcions ja estan obertes i s'han de fer online a través del següent enllaç: 

Per conservar la plaça d'antic alumne cal fer la inscripció abans del 21 de juny. Tots els alumnes inscrits abans d'aquesta data rebran la confirmació de plaça durant el mes de juliol. Pel contrari, totes les inscripcions que es rebin més tard del 21 de juny seran ateses al llarg del mes de setembre.