Quarts a la WRO Barcelona!

16 d ejuny Extraescolars

El passat dissabte 10 de juny, 5 alumnes del col·legi Claret van participar, en dos equips, al torneig de robòtica World Robot Olympiad. Aquest torneig se celebra a tot el món, realitzant-se la primera fase a diferents comunitats autònomes, la segona en l'àmbit nacional i l'última, internacional. 

Era la primera vegada que els alumnes participaven i tots dos equips ho van fer fenomenal! Van haver de construir i programar de manera autònoma un robot amb el kit de Lego EV3 que realitzés un circuit i anotés els màxims punts possibles en dos minuts de temps. Les diferents missions eren molt difícils i demanaven un disseny i programació molt precís, el qual van estar treballant durant les classes anteriors de l'extraescolar de Tecnologia.

D'un total de 15 equips que van participar a la WRO de Catalunya, només 12 van poder acabar la fase de muntatge. D'aquests 12, només 4 van aconseguir anotar punts, a causa de la dificultat i exigència d'aquest torneig. Un d'aquests 4 equips va ser el del Claret, format per en Sergi Metcalf, Xavier Badosa i Gerard Mosquera, de 1r d'ESO, que van quedar quarts!

El segon equip, format pel Javier Heredia i en Tomàs Heredia, no van aconseguir anotar cap punt, tot i que van estar a punt de quedar cinquens!

Moltíssimes felicitats a tots dos equips, va ser una experiència inoblidable tant pels nois, famílies i entrenadora. Esperem tornar a participar l'any que ve!