Promade: 3r Premi del programa "Emprende por el Clima"!!

19 de juny ESO

Volem donar l'enhorabona a l'equip "Promade", format per alumnes de 4t d'ESO: el Pol Mármol, l'Eric Metcalf i el Norbert Tomàs pel seu tercer premi al programa "emprende por el clima" amb el seu projecte "WaterDrop", amb la qual els alumnes proposen una app amb la qual estalviar i utilitzar millor l'aigua.

El projecte "Emprèn pel Clima" és un programa de la Fundació Junior Achievement impulsat pel MAGRAMA, en què participaran centres escolars i universitaris de diferents parts del país i que comptarà amb el suport i col·laboració de diferents empreses compromeses amb el medi ambient.

Aquest programa està dirigit a alumnes de 13 a 28 anys, amb l'objectiu d'introduir-los en l'emprenedoria des del compromís amb la cura del medi ambient. En definitiva, es pretén que mirin al seu voltant, que detectin una problemàtica o una necessitat mediambiental, que proposin una solució viable i tangible i que dissenyin la manera de dur-la a terme en el seu entorn.

"Emprèn pel Clima" busca la creativitat dels més joves, capaços d'afrontar problemes reals amb seguretat i optimisme, amb idees fresques i ganes de col·laborar en la construcció d'un món millor.

Els reptes socials s'emmarquen en alguna de les següents àrees: energia, aigua, mobilitat, reciclatge, petjada de Carboni, consum.

Els objectius que es persegueixen amb els alumnes en aquest projecte són:

  • Fomentar la conscienciació amb la cura del medi ambient.
  • Promoure el seu compromís social i el de les seves famílies / entorns.
  • Desenvolupar la creativitat i esperit emprenedor per donar solucions a problemes relacionats amb la cura del medi ambient.
  • Generar una idea de negoci que tingui un impacte multiplicador en la comunitat.