La porta de la biblioteca es posa guapa!

Col·legi

Dos germans de l'escola, l'Andrea Masana de 6è i el Gerard Masana de 3r de Primària, han pintat un quadre per decorar la porta de la biblioteca de l'escola i així donar una benvinguda més càlida a aquest espai.

A continuació, ens expliquen d'on va sorgir la idea i com ho van fer:    

“Desitgem que us agradi tant aquest detall com nosaltres vam gaudir fent-lo! Se’ns va acudir aquesta idea quan vam veure que la porta de la nostra Biblioteca no ho semblava. Llavors vam tenir la idea de fer un quadre: un camí de llibres en un bosc màgic. El bosc ens porta a l’entrada del món de la imaginació i els jocs, és a dir, a la biblioteca. Allà gaudim d’estones de fer deures, mirem informació als ordinadors, llegim llibres i còmics, fem dibuixos i juguem a jocs de taula!

Vam parlar amb la nostra tieta, la Rosandra, que treballa a una botiga d’art i mobles on fan tallers de pintura, de reciclatge, etc. Allà vam aprofitar per projectar una imatge en una fullola gran i plana, després vam donar-li la nostra pròpia visió i el vam pintar de diferents colors.

El més divertit ha estat l’hora de pintar i decorar els llibres. Van ser moments divertits, amb molta il·lusió i joia per fer aquest “quadre”.

Andrea i Gerard Masana

Moltes gràcies Andrea i Gerard per aquesta gran idea i per tot el temps dedicat, heu regalat a la biblioteca una autèntica obra d'art! I moltes gràcies a la tieta Rosandra de “Mis Queridos Muebles” per ajudar als petits artistes a fer realitat aquest quadre. 

I per acabar, us deixem amb un vídeo del procés de creació: