Hello Dolly: premi a la Diversitat i a la Innovació

21 de juny Batxillerat

Hello Dolly Toys és la miniempresa formada per cinc alumnes de 16 i 17 anys del Col·legi Claret de Barcelona: Míriam Comas Fontanet, Mireia García Monroig, Berta Morales Calvet, Patrícia Olivé Navas, Laia Peiró Gabà de 1er de Batxillerat.

La miniempresa ha rebut el premi a La Diversitat i a la Innovació. Rebeu la nostra més sincera felicitació, enhorabona!! 

Recordem que l'origen del producte, segons l'equip format per cinc noies de 16 i 17 anys del Col·legi Claret de Barcelona, ​​respon a la seva preocupació "pel fet demostrat per nombrosos estudis que aquesta capacitat en particular està molt desnivellada a favor de gènere masculí" . Un total de 1.847 estudiants de 51 centres educatius públics, privats i concertats de Catalunya han participat en aquesta nova edició del programa miniempreses de la Fundació Junior Achievement Espanya (JAEs).

"Creiem en la igualtat de possibilitats entre homes i dones, per això hem ideat un producte que ens ajudi a apropar-nos al nostre objectiu. Hello Dolly Toys és una nina interactiva completament customitzable al gust de la compradora, que en ser un producte robòtic enfocat al públic femení d'entre 6 i 11 anys, ajudarà a desenvolupar correctament la seva intel·ligència espacial", argumenten en la defensa del seu producte les joves de l'equip guanyador.

 

Hello Dolly a Madrid from Claret Barcelona on Vimeo.