Excel·lents resultats a les PAU: 100% d’aprovats i 3 distincions PAU.

Batxillerat

Els estudiants Sergi Aparicio Adell, Arturo Gavilán Roldós i Berta Palomar Sanahuja han estat distingits en la convocatòria de les Proves d'Accés a la Universitat (PAU) 2019.

L'acte va tenir lloc divendres 19 de juliol a les 17h a l'Auditori a Barcelona. L’acte fou presidit pel M. Hble. Sr. Joaquim Torra i Pla, president de la Generalitat de Catalunya, a qui acompanyaven representants d'Universitats i Recerca i la consellera d'Empresa i Coneixement, Maria Àngels Chacón. En l’acte es van lliurar els diplomes als estudiants que es van examinar de la Prova d’Accés a la Universitat l’any 2019 i que van obtenir una nota igual o superior a 9 a la fase general.

Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les distincions PAU per reconèixer públicament l'esforç dels/de les estudiants, així com la seva bona preparació en la realització de les proves d'accés a la universitat (PAU).

Els premis suposen un estímul per als alumnes i alhora són una mostra de la constància i del compromís pel treball compartit entre alumnat, professorat i família.

Moltes felicitats i molt d’èxit en les noves oportunitats que teniu per davant!