Estrenem hort escolar!

1 de març Ampa

Per l’AMPA del Col·legi Claret és una satisfacció molt gran comunicar-vos que el projecte de l’Hort Escolar –que per a molts de vosaltres era un projecte essencial a desenvolupar a les instal·lacions escolars- és ja una realitat.

Aquests dies, aprofitant la treva climatològica en la que estem immersos aquest hivern, ens hem avançat a l’arribada oficial de la primavera plantant: romaní, farigola, menta, lavanda, orenga, pensaments, margarites, clavellines,…  entre d’altres espècies vegetals. Noves olors, nous sabors i nous tactes han arribat a l'escola i han fet les delícies dels alumnes més menuts!

Aquest és un primer pas conjunt de tota la Comunitat Educativa que transforma l’escola en un espai més sostenible alhora que la converteix en la veritable protagonista de les transformacions necessàries en una societat canviant que demana, de manera insistent, incorporar criteris de sostenibilitat en el nostre entorn més immediat a través de processos d’aprenentatge que capacitin i apoderin als alumnes a sentir-se “responsables del seu futur”.

Amb TU la Comunitat Educativa del Col·legi Claret és MÉS!