Dues alumnes de 4t d'ESO premiades al concurs X(p)rimenta 2017

20 de juny ESO

Dues alumnes de 4t d’ESO, l'Helena López i la Maria Cortés, han obtingut una menció en el concurs X(p)rimenta 2017 que organitzen la Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació i l’Associació Catalana de Comunicació Científica. En aquest concurs s'anima als professors i alumnes de Primària, ESO, Batxillerat i Cicles Formatius a realitzar un experiment científic i a filmar-lo en vídeo, amb l’objectiu d’il·lustrar algun principi científic i tecnològic interessant.

L’acte de lliurament va tenir lloc ahir, dimarts 20 de juny, a l’auditori de l’Escola d’Enginyeria Aeroespacial de la UPC. Acompanyats pels seus professors, i per algun familiar, els diversos guardonats van pujar a recollir el seu guardó i van veure com es projectava el seu vídeo.

Després, en Víctor Grau de Physics! va realitzar diversos experiments de física en directe que van deixar bocabadats a la concurrència. I finalment els grups van fer una visita guiada a l’Escola, on van poder veure avions no tripulats, simuladors de vol, túnels de vent i d’altres instal·lacions.

En resum, una diada festiva i entranyable per recompensar la tasca duta a terme! 

A continuació podeu veure el vídeo de l'Helena i la Maria: