Concurs Spelling Bee 2018

14 de maig Col·legi

El passat dissabte dia 5 de maig es va celebrar al teatre Goya de Madrid el concurs Spelling Bee organitzat per l’empresa AMCO, creadora del mètode d’aprenentatge de l’anglès que es treballa a la nostra escola.

Per primer cop vam participar activament i es van presentar al concurs els tres guanyadors de la fase escolar: l’Oriol Bedford, de 2nD, en Darío Carrión, de 4tD i en Pau Calle, de 6èC. El mestre Òscar Calle també els va acompanyar a l’acte. 

Dividits en tres categories segons el cicle que cursen, inicial, mitjà o superior, els alumnes havien de demostrar que sabien lletrejar un llistat de paraules donades prèviament. Aquells que superaven les tres primeres rondes eliminatòries  havien de lletrejar altres paraules sel.leccionades del llibre que es treballa a l’aula però que no es trobaven al llistat inicial donat.

Tots els participants en aquesta fase final eren els guanyadors en  la seva categoria a la fase escolar celebrada a cada centre anteriorment. En total a la fase escolar van participar 43.000 alumnes dels quals uns 90 van accedir a la fase nacional.  El nivell era molt alt i els concursants es mostraven il.lusionats però alhora nerviosos. Val a dir que el nombre de nenes era molt superior al de nens i que a les  tres categories van ser elles les guanyadores. 

És important destacar que en aquest tipus de concursos els nervis i la sort juguen un paper rellevant i que, amb un nivell tan alt en tots els participants, petits detalls decideixen el guanyador final.

El reconeixement per part de l’escola a tots els mestres d’anglès per la seva dedicació en la preparació del concurs, als alumnes participants pel seu esforç  i motivació i a les seves famílies per la seva implicació. 

Podeu trobar és informació a la web de Spelling Bee