3a edició de la ClaretBot

13 de desembre Extraescolars

A l'Espai Cultura ja estem posant en marxa la tercera edició de la Claretbot, el torneig de robòtica organitzat pel col·legi Claret.

Igual que a les anteriors edicions, els alumnes hauran de construir i programar, sense instruccions, un robot que sigui capaç de superar 3 reptes diferents. L'equip que aconsegueixi superar més reptes en el menor temps serà el guanyador.

La Claretbot tindrà lloc durant el dia 3 de Març, de 10.30 a 12.30. Un cop allà, els professors explicaran els objectius a assolir i començarà el torneig! Cada equip, format per grups de 3 o 4 nens i nenes, utilitzarà un kit de robòtica educativa Lego EV3 i un portàtil per dissenyar, muntar i fer anar el seu robot.

Aquest concurs va dirigit a tots els alumnes de 5è i 6è de Primària de l'escola, siguin o no alumnes de l'extraescolar de Tecnologia. A més, aquest any tenim a dos equips convidats de l'escola El Camí de Barcelona, segur que serà una trobada molt interessant!

Per apuntar-se, només cal escriure un email a espai.cultura@claretbarcelona.cat, indicant el nom i el curs, des de l'organització ens ocuparem que tots els participants tinguin un equip!