6è EP · Convivències a La Marinada

13 al 15 de juny Etapa 8-11

Els alumnes de 6è d'Educació Primària gaudirán de la seva estada a la casa de Colònies La Marinada, a Cambrils. Les dates previstes són els dies 13,14 i 15 de juny.

La platja és a 500 metres i als exteriors de la casa hi trobem un bosc de pins, típicament mediterrani, que la converteixen en un lloc inmillorable per accedir al medi marí. L’edifici de La Marinada, d’una sola planta, té capacitat per a 110 persones i està situat en un entorn de 5.000 m2.

Podeu trobar més informació a la web de La Marinada

Com cada any, hem organitzat unes convivències de caire cultural i d’esbarjo per tots els nostres alumnes a fi que puguin conèixer una altra forma de treballar i també de gaudir de la natura, compartir, jugar i conviure en companyia de tots els de la classe. Per això, és necessari que el comportament dels nens i de les nenes siguiadequat i respectuós (si algun nen no es comporta de manera correcta es trucarà a lafamília per tal que vinguin a buscar-lo).
 
El lloc serà : “La Marinada” Cambrils (Baix Camp). El telèfon és el 977 218 503.
Us preguem que no telefoneu si no és una necessitat important, de la mateixa manera que us demanem que no doneu telèfons mòbils als nens.
 
Si el vostre fill/a pateix alguna malaltia, al·lèrgia o bé si pren algun medicament, si us plau, notifiqueu-nos-ho per escrit, en un full apart, uns dies abansde marxar. Recordeu que no administrarem cap medicament sense l’autorització escrita de la família i el certificat del metge, són necessaris els dos documents.
 
Es prega a les famílies que no truquin a l’escola per saber si els nens han arribat bé (si hi hagués alguna incidència ja ens posaríem en contacte amb elles).
 
Recomanem que el nen que es maregi prengui una biodramina a casa abans de sortir, porti una bossa, mocadors i que no mengi iogurts o begui llet.
 
És convenient que portin l’esmorzar del primer dia fora de la motxilla, en una bossa apart.
 
 
LLISTAT DE ROBA QUE NECESSITA (6è de primària):
- Joc de llençols i coixinera (si ho preferiu sac de dormir, però penseu a la costa ja comença a fer calor).
- Pijama.
- Bossa per la roba bruta.
- Bossa de neteja (sabó, xampú, tovallola de dutxa, raspall de dents, pinta o raspall, pasta de dents, mocadors de paper,...).
- Bossa de roba neta (2 mudes de roba interior, mitjons, pantalons curts i llargs o bé xandall, algun jersei,...) Seria bo que portessin una bossa amb la roba de cada dia i unes vambes de recanvi.
- Impermeable.
- Vestit de bany, sandàlies d’aigua i tovallola de platja.
- Llanterna amb pila nova.
- Gorra, crema solar protectora, “aftersun” i repel·lent pels mosquits.
- Cantimplora.
- Motxilleta.
 
És molt important portar-ho tot marcat amb el nom i cognom.
 
Ja que els nens tenen cobertes totes les seves necessitats, us demanem que no portin:
- Aparells electrònics (Ipod, PSP, DS,...).
- Càmeres fotogràfiques, mòbils...
- Llaminadures.
 
No els carregueu de coses inútils. Han d’anar còmodes, no elegants!

 

  • Hora de sortida: a les 9.00 h. aprox del dia 13, dimecres
  • Hora d’arribada: a les 17 h. del dia 15, divendres