3r ESO - Sessió informativa-taller sobre els dispositius digitals a l'aula.

17 d'octubre ESO

Us convidem a participar en un sessió informativa - taller sobre la utilització dels dispositius digitals a l’aula. La convocatòria és per al dimecres 17 d’octubre a les 19.00 hores. 

L’objectiu d’aquesta sessió és que conegueu algunes de les novetats sobre la manera de treballar a classe dels vostres fills/es. 

Els continguts de la sessió seran:

  • ·         La plataforma Educamos
  • ·         Moodle
  • ·         Continguts digitals de les matèries
  • ·         Carpetes i documents
  • ·         El dispositiu: normativa, consells d’ús i manteniment

 Es tracta d’una sessió de participació voluntària. De cara a poder organitzar-la correctament us preguem que ens confirmeu la vostra assistència mitjançant la devolució d’aquesta circular a Consergeria abans del dilluns 15 d’octubre. En cas de no poder assistir-hi, un cop lliurada aquesta circular, us preguem que ho comuniqueu a la Consergeria del Col·legi.

La sessió la realitzarem a les aules de 3r d’ESO. Cal que porteu el dispositiu que el vostre fill/a fa servir a l’aula. Així mateix heu de tenir el seu nom d’usuari i clau d’accés a Educamos. És molt important de cara a poder entrar a la seva sessió i conèixer l’entorn virtual en què treballa el vostre fill/a (nosaltres no us les podrem facilitar).

En cas que vulgueu assistir-hi pare i mare, si us plau, indiqueu-ho en el resguard d’aquesta circular.