Descobreix el Batxillerat al Claret Barcelona!

 

Al Batxillerat Claret som un equip de professors apassionat i compromès. Potenciem el mètode científic, l’esperit emprenedor, la creativitat, la cooperació, fomentem el talent i estem compromesos amb els ODS 2030 per formar persones capaces de crear un futur millor. 

Si vols conèixer el Batxillerat Claret o vols matricular-te t'animem a:

Sol·licitar una entrevista personalitzada enviant un correu electrònic a: batxillerat@claretbarcelona.cat

A més, podeu visitar les nostres instal·lacions de Secundària a través del següent tour virtual: 

Al Claret Barcelona som conscients del repte que suposa el Batxillerat. Una etapa apassionant que és la porta d'accés a tot un ventall de possibilitats de futur. Al Claret et volem acompanyar en aquest gran repte. T'animes?

Podràs personalitzar el teu itinerari amb les combinacions d'optatives que més s'adaptin als teus objectius. Estaràs en contacte amb el món universitari i professional.

Si el que t'interessa és l'àmbit de les ciències, aprendràs Biologia, Química i Física al laboratori fent experiments i assajos clínics. T'endinsaràs en el món de l'enginyeria fent projectes STEAM. Aprendràs de la mà d'investigadors/res postdoc sobre temes de genètica i biotecnologia.

Si el que t'interessa és l'àmbit social i humanístic, t'iniciaràs en el món del periodisme i la comunicació fent de redactor per la revista digital de l'escola. Faràs tallers d'escriptura, de pòdcast de ràdio i de fotografia.

  • Accés a la Universitat

    Tot el que has de saber per accedir a la universitat!

  • Un Batxillerat a la teva mida!

    Al Claret pots trobar un itinerari per cada grau universitari!

  • Revista Claret Barcelona

    Els alumnes d'ESO i Batxillerat analitzen el món que els envolta en la seva revista digital.