Experimentar, viure i descobrir la ciència, l'emprenedoria i la comunicació!

Cada any, durant el mes de novembre, celebrem la Quinzena del Coneixement, que consta d'un extens programa d’activitats per a les diferents disciplines (economia, salut, tecnologia i comunicació): xerrades, tallers, visites a centres de recerca i a empreses amb tecnologia puntera, mostra d’experiments científics...

Aquesta quinzena coincideix amb la Setmana de la Ciència, un esdeveniment d'àmbit europeu que té per objectiu divulgar la ciència i la tecnologia. Durant aquestes dates, un gran nombre d'entitats i institucions d'arreu organitzen activitats amb l'objectiu de fomentar l'interès envers la ciència, facilitant alhora el coneixement dels darrers avenços científics i tecnològics de manera atractiva i propera. 

A continuació podeu consultar el programa d'enguany i la presentació en què es detallen cadascuna de les activitats previstes: 

 


També us presentem el cartell de la Setmana del Coneixement del 2020, realitzat per les alumnes: Jana Cascarra, Alba Gutiérrez i Sofia Mañé de 2n d'ESO A: 

q

 

A continuació podeu veure un vídeo de la Setmana del Coneixement del 2019: