Acostem la realitat del món exterior a les aules per despertar vocacions

Viatge cultural Ginebra 1r batxillerat

L'alumnat de 1r de Batxillerat realitza un viatge cultural a Ginebra. Consisteix en una estada de 3 dies en aquesta ciutat emblemàtica, centre d'interès social, cultural i científic en l'àmbit mundial per la presència de nombroses organitzacions internacionals (ONU, CERN...).

Viatge cultural Catalunya Nord 2n batxillerat

L'alumnat de 2n de Batxillerat realitza un viatge de 3 dies a la Catalunya Nord, un territori amb estrets llaços històrics, culturals i lingüístics amb Catalunya. Les comarques del Rosselló, el Conflent i el Vallespir van ser l’escenari principal del gran exili republicà a la fi de la Guerra civil. 

Erasmus +

És un programa d'intercanvi finançat per la Unió Europea, en el qual l'alumnat desenvolupa projectes innovadors d'emprenedoria conjuntament amb una escola de Lovaina, a Bèlgica.

Durant el mes d'octubre rebem a l'escola 30 alumnes belgues durant 5 dies i realitzem activitats relacionades amb el projecte i activitats culturals i lúdiques. I al mes de febrer, l'alumnat de l'escola que cursa l'assignatura d'Economia de l'empresa a 1r de Batxillerat viatja a Bèlgica una setmana i són acollits a l'escola de Lovaina per realitzar tot tipus d'activitats.