Vine a conèixer la nostra escola!

La preinscripció escolar del curs 2021/22 serà del 15 al 24 de març de 2021.

Apunteu-vos a una de les trobades virtuals en petit grup que estem organitzant durant els mesos de gener, febrer i març per presentar el P3 al Col·legi Claret. Una oportunitat per conèixer el nostre projecte educatiu, així com per resoldre dubtes i inquietuds d'aquest pas tan important com és l'elecció de l'escola dels vostres fills/filles:

•    Grups reduïts: màxim 8 famílies 
•    Dinamització: Elena Martínez, Cap d'Estudis d'Infantil, i Sílvia López, coordinadora d’Infantil.
•    Plataforma virtual: Meet
•    Durada: 1h – 1.30h

Si esteu interessats/des en participar-hi us heu d’apuntar mitjançant el següent formulari, us hi esperem! 

Aquestes trobades virtuals estan adreçades a les famílies interessades en l'escolarització a P3. Si voleu informació sobre altres cursos (P4 / P5 / Primària / ESO / Batxillerat) podeu sol·licitar informació a través del formulari de contacte

Degut a la situació sanitària, de moment no podem organitzar les trobades presencials ni la Jornada de Portes Obertes tal com fèiem sempre. En el cas que la situació millori i se’ns permeti obrir les portes, estarem encantats d’atendre-us presencialment.
 

DESCOBREIX LA NOSTRA OFERTA EDUCATIVA

El projecte educatiu del Claret vol facilitar a l’alumnat uns recursos acadèmics i uns valors que li pemetin ser una persona responsable, lliure, autònoma i equilibrada, capaç de construir i d’encarar el seu projecte personal de vida.

  • L'alumne és el protagonista dels seus propis aprenentatges.
     
  • Posem èmfasi a l'atenció a la diversitat, per tal que cada alumne pugui seguir el seu propi ritme i així assolir les competències. 
     
  • Potenciem l'autoconeixement, l'autoestima i l'adquisició d'habilitats socials.