Anglès

Si t’agrada l’anglès i vols aprendre’n més, apunta’t a les nostres classes pràctiques i interactives! Treballem amb grups reduïts, professorat amb nivell nadiu i amb un itinerari dissenyat per assolir els nivells establerts pel Cambridge English Language Assessment.

NOTA: L’activitat d’anglès extraescolar treballa uns continguts diferents als de l’escola. Si es desitja reforçar aquesta assignatura, caldrà demanar plaça a l’extraescolar de Reforç

FIRST STEPS

PLAYTIME (P3 - P4)
Playtime és un espai totalment pensat pels més petits, on aprendran i jugaran realitzant cançons, jocs de psicomotricitat i activitats plàstiques en un entorn de parla anglesa.
Horaris: dilluns i dimecres de 17,00 a 18,00 (1 ó 2 hores setmanals).
Preus: 1 hora 40€ x 9 quotes / 2 hores 60€ x 9 quotes.
 
LITTLE STEPS (P5)
Classes exclusivament comunicatives amb l’objectiu d’introduir l’alumne/a a la llengua anglesa. Les activitats didàctiques estan pensades per motivar l’alumne a parlar a través de cançons, contes i jocs. 
Horaris: migdies / tardes- dilluns i dimecres de 17,00 - 18,00 (1 ó 2 hores setmanals).
Preus: 1 hora 40€ x 9 quotes / 2 hores 60€ x 9 quotes.

STEPS 1-2-3 (1r - 2n - 3r E.P)
Curs que evoluciona naturalment de LITTLE STEPS on s’aprofundeix en l’ús de l’anglès. Es manté l’esperit lúdic de les activitats.
Horaris: migdies / tardes- dimarts i dijous 17,00 a 18,00 (1 ó 2 hores setmanals).
Preus: 1 hora 40€ x 9 quotes / 2 hores 60€ x 9 quotes.
 
 
ITINERARI CAMBRIDGE

STEPS 4-5-6 (4t - 5è - 6è E.P)
Es promou un entorn comunicatiu tant a nivell oral com escrit. Els alumnes seran avaluats periòdicament per confirmar que estiguin assolint els objectius. Les classes estan organitzades per nivell.
Horaris: migdies / tardes- dimarts i dijous 17,00 a 18,00 (2 hores setmanals).
Preus: 60€ x 9 quotes (llibres no inclosos en el preu).
 
TEEN STEPS (ESO - BATXILLERAT)
Cursos específics per a què els alumnes es puguin presentar amb garanties a l’examen de First Certificate Cambridge (FCE). Les classes estan organitzades per nivell.
Horaris: dilluns i dimecres de 18,00 a 19,30 / dimarts i dijous de 18,00 a 19,30 / divendres de 15,00 a 18,00 (3 hores setmanals).
Preus: 95€ x 9 quotes (llibres no inclosos en el preu).
 
LIFE SKILLS (BATXILLERAT "B2")
Es treballen les habilitats imprescindibles per a la vida adulta dins dels àmbits professionals i acadèmics: debat i pensament crític, presentacions, entrevistes de treball, diferent tipus de composicions de l’àmbit laboral i acadèmic.
Horaris: a convenir (2 hores setmanals).
Preus: 60€ x 9 quotes.
 
 
ALTRES ACTIVITATS

ESTADES A L’ESTRANGER (de 13 a 17 anys)

Curs d’anglès de 2 o 3 setmanes de duració al mes de Juliol, on els alumnes faran una inversió lingüística mitjançant una estada amb una família d’acollida i amb un acompanyament i seguiment continu.


CONVERSATION & COMMUNICATION (+ 18 anys)

Sessions de caire informal, que ofereixen una oportunitat a l’adult per millorar aspectes de comunicació oral i escrita mitjançant activitats didàctiques i pràctiques per parlar, escoltar, llegir i escriure.

 
EQUIP DOCENT

 

 

 

 

 

Lucia Silva

Elizabeth Lynch

Carles Grau 

 

 

             

 Eleanor Wenden    Laura Dauden        Paula Miras

 

 

 

       


 


DOCUMENTS INFORMATIUS