COL·LEGI

Webinar gratuït: Famílies que llegim en veu alta

Dimecres 4 d’octubre de 19 a 20h amb la Maria Gajas. 

En aquest webinar gratuït, adreçat a pares, mares i agents de la comunitat educativa, aprendreu quins són els beneficis de la lectura en veu alta, i descobrireu que aturar-nos per dedicar estones per compartir lectures amb els vostres infants és una manera excel·lent d’enfortir vincles, gaudir de la lectura i millorar la competència lingüística. També donarem consells i estratègies per dur-la a terme de manera senzilla i efectiva.

L’objectiu de la lectura a casa és senzill: els estudis assenyalen que llegir cada dia en veu ata a casa durant 15 minuts suposa una millora destacada en comprensió lectora. A l’escola es treballa molt la competència lingüística, però des de casa es pot contribuir molt a millorar-la i enriquir-la.

Sabíeu que llegir en veu alta durant 15 minuts al dia equival a fer un curs escolar?

banner

 

La ponent, Maria Gajas, és llicenciada en Humanitats i professora de llengua i literatura a Secundària a l’escola Vedruna Àngels des de fa 17 anys. Ha estudiat el màster de Biblioteca Escolar i promoció de la lectura i és mediadora de literatura infantil i juvenil dinamitzant clubs de lectura, fent assessoraments i formacions en el camp de la LIJ. La trobareu a Instagram @allegir_lij.