COL·LEGI

Tour virtual Claret Barcelona

Degut a la situació excepcional per la pandèmia causada pel coronavirus que no ens permetia obrir les portes de la nostra escola per donar a conèixer les instal·lacions a possibles futures famílies, aquest any vam decidir fer un pas endavant i apostar per la realitat virtual.  

Fa unes setmanes us presentavem el tour virtual d'infantil i primària, i aquesta us presentem el tour d'ESO i Batxillerat:

Un recorregut que us permetrà endinsar-vos en els diferents espais de l'escola (aules, laboratoris, patis, auditori, menjador, biblioteca, etc) i conèixer el nostre projecte educatiu de la mà de l'equip docent de l'escola, que a través de vídeos us presenta la nostra metodologia i el nostre dia a dia. 

El tour de Secundària i el d'Infantil estan connectats, trobareu els punts d'accés a un i a l'altre als passadissos que connecten físicament els dos edificis. Us recordem l'enllaç d'accés directe al tour d'Infantil i Primària:

Estem molt contents amb el resultat del tour. Una eina interactiva molt intuïtiva i fàcil de navegar que permet als visitants decidir què volen veure i quant de temps volen passar a cada espai.