BATXILLERAT

STEMEduHack 2.0: Hack the future of STEM education!

Dos equips del Claret han estat seleccionats, entre un gran nombre d’equips inscrits de tot Europa, per participar en un Campament d'innovació online sobre temes de salut anomenat STEMEduHack 2.0, que es farà els dies 28 al 29 de gener de 2021, esdeveniment organitzat per Johnson & Johnson i Junior Achievement Europe.

Aquesta iniciativa centrada en la innovació, les competències digitals i els temes relacionats amb la salut, té com a objectiu aportar noves i creatives solucions per abordar els principals problemes del sector sanitari.

Aquest desafiament, en el qual s'involucraran els estudiants, es basarà en la cerca de mitjans que permetin abordar i solucionar les febleses que s’han manifestat en el sector de la salut com a conseqüència de la crisi del COVID-19.

Els equips seleccionats assistiran, el primer dia del campament,  a una xerrada que donaran els representants de Johnson & Johnson i que tindrà lloc durant el matí. En el segon dia del campament el jurat decidirà els plantejaments guanyadors entre les diferents propostes fetes pels estudiants, i els 3 millors rebran un premi.

Aquest desafiament permetrà alhora als nostres alumnes connectar-se amb altres estudiants de diferents països d'Europa, amb tutors experimentats, i amb els mentors comercials de Johnson & Johnson, per cercar i proposar solucions innovadores als desafiaments actuals en assumptes relacionats amb el sector sanitari. 
 

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

Visita a la Pedrera

BATXILLERAT

Tómbola Solidària

BATXILLERAT

Programa AMGEN