ETAPA 8-11

Spelling Bee: Semifinal Estatal

Estem molt contents/es d’informar-vos que el 10 de març es va celebrar la Champions Day, la Semifinal Estatal del concurs Spelling Bee d’aquest curs 22-23. En aquesta edició els nostres participants han estat: la Valèria Dachs, el Ramon Jiménez i l'Ainara Angulo.

Què és el concurs Spelling Bee?

És una competició estatal on els i les alumnes han de lletrejar una sèrie de paraules de diferents dificultats. És una metodologia molt interessant per promoure l'aprenentatge de l'anglès perquè a través d'una activitat dinàmica i divertida, l'alumnat amplia el seu vocabulari i perfecciona l'ortografia d'aquesta llengua.

En els següents enllaços podreu veure la participació dels i les alumnes:

  • Valèria Dachs a la categoria 1 (1r i 2n de de primària)
  • Ramon Jiménez a la categoria 2 (3r i 4t de primària)
  • Ainara Angulo a la categoria 3 (5è i 6è de primària)

Volem felicitar i destacar el gran esforç, el talent i la constància de la Valèria, el Ramon i l'Ainara durant la preparació del campionat com durant el concurs! Enhorabona! Sou increïbles!

 

GRAND FINAL

El dissabte 25 de març se celebrarà la Grand Final i hi participaran la Valèria Dachs (16:15h) representant a l'escola a la categoria 1 i el Ramon Jiménez (17:00h) representant a l'escola a la categoria 2. Molta sort, campions/es!

El concurs es podrà seguir a través de Youtube. No us ho podeu perdre! La Valèria i el Ramon necessiten el vostre suport!