COL·LEGI

Som UNA ESCOLA AMB COR!

Us volem agrair la vostra col·laboració en totes les Campanyes Solidàries que us hem proposat des del nostre col·legi.

L’alumnat de 5è EP i de 1r i 2n d’ESO ha fet possible poder entregar 100 regals (torró, neules i una postal de Nadal) al projecte “FEM NADAL” de Càritas, adreçat a la gent gran de diferents equipaments socials, residències i domicilis.

La campanya del “SUPERMERCAT SOLIDARI DE NADAL” adreçada als alumnes des de P3 fins a 6è EP ha permès recollir 4765€ que s’han convertit en 1105 litres de llet, 247 litres d’oli, 312 brics de brou, 223 pots de sabó, 178 rajoles de xocolata, 493 pots de llegum, 317 llaunes de conserva, 98 quilos de fruita fresca, 94 pots de cafè, 306 unitats de pollastre i carn, 176 pots de melmelada, 123 panettones, 164 barres de torró i 95 bosses de polvorons., que faran possible que DISA (DIstribuidora Solidària d’AlimentsCÀRITAS) ho pugui entregar a més de 400 famílies del nostre entorn. Volem agrair a l’AMPA la seva aportació de 700 aliments més a aquesta campanya.

També volem agrair l’entusiasme i la col·laboració dels alumnes de 3r i 4t d’ESO, de 1r i 2n de Batxillerat, de l’AMPA, el P.A.S i el Claustre Docent del col·legi Claret, així com l’Esplai L’Estel i diferents grups de la parròquia del Cor de Maria que ens permeten apadrinar les joguines de 20 Cartes als Reis escrites pels nens i nenes de famílies del nostre entorn amb greus dificultats econòmiques.

És per tots aquests motius que novament us volem transmetre el nostre agraïment per la vostra IMPLICACiÓ en la millora i transformació social del nostre entorn. Un any més, estem contents de dir que som UNA ESCOLA AMB COR!