BATXILLERAT

Som guanyadors del premi Reimagina la Ciència 2022

Estem molt contents d'anunciar-vos que som guanyadors de Catalunya del concurs Reimagina la Ciència 2022!!! L'enhorabona a l'equip format per la Nora Riera, l'Albert Font, el Daniel Falces i la Maria Rodríguez de 1r de Batxillerat!!!

El vídeo La historia de una vacuna, ha estat guanyador del concurs Reimagina la Ciència. Assajos clínics: investigació i medicaments. No us el perdeu!

 

Han participat més de 1.750 alumnes de 52 escoles d’arreu de Catalunya
 
El projecte dels i les alumnes del Claret ha estat valorat per un jurat que ha tingut en compte aspectes com: el contingut científic i tecnològic, la claredat, la connexió amb l’audiència, el carisma dels intèrprets, l’exposició i l’originalitat.
 
L'esdeveniment final, retransmès via streaming, s'ha celebrat el Dia Internacional de l'Educació (24 de gener), amb la finalitat de donar projecció a un programa que vol despertar l'interès dels joves per la recerca i fomentar les vocacions científiques des de ben menuts.
 
Què és Reimagina la Ciència?

És un programa impulsat per Novartis amb la col·laboració de Big Van Ciencia i el Parc Científic de Barcelona, que pretén apropar la recerca clínica tant a l’alumnat com al professorat de l’ESO i Batxillerat per reflexionar junts, i a través de nous formats, sobre la importància, desenvolupament, i els factors i actors que hi intervenen.
 
Estem molt orgullosos/es de vosaltres nois i noies! Us ho mereixeu!