ETAPA 3-7

Som científics i científiques!

A l’Etapa 3-7 estem treballant l’ambient científic. Un espai d’aprenentatge vivencial on pretenem afavorir la relació i la comunicació dels nostres infants a partir de diferents propostes.

En aquest ambient els nens i les nenes de 2n d’EP es posen a la pell de científics i científiques per aprendre, entendre i posar en pràctica quines tasques es desenvolupen a grans trets a un laboratori.

L’ambient científic és un espai on pretenem afavorir l’interès pel món de les ciències dels nens i les nenes mitjançant materials escollits específicament i de manera planificada.

Podran investigar, descobrir i explorar de manera lliure l’intrèpid món de la ciència. Reaccions químiques, experiments, observar pel telescopi, fer dissolucions, etc. són algunes de les activitats que duen a terme dins l’aula.

Els ambients són una experiència activa on els nens i les nenes són els i les autèntics/ques protagonistes.

Aquest plantejament de treball respon a la necessitat que mostra l'alumnat de relacionar-se i jugar. És una manera de poder donar resposta als seus interessos i necessitats i respectar els diferents ritmes d’aprenentatge.

No us perdeu el vídeo!