ETAPA 3-7

Reunió informativa AMCO

Data:
19 de febrer
Horari:
18.00h
Lloc:
Auditori Col·legi Claret

Com ja sabeu a l'escola l'ensenyament de l'anglès es realitza a través del Projecte AMCO. A les reunions de pares i mares els tutors i/o especialistes ja han anat compartint amb vosaltres aspectes d'aquesta metodologia. Tanmateix, hem cregut que seria interessant que la responsable d'aquest projecte us pogués explicar moltes més coses i resoldre, si fos el cas, alguns dubtes o inquietuds.

Per aquest motiu, us convoquem el proper dimecres 19 de febrer a les 18 hores a la presentació del mètode AMCO a càrrec de Mònica Hermoso, responsable de la coordinació pedagògica del projecte al nostre centre.

La trobada es realitzarà a l'Auditori, L'accés es realitzarà per la porta principal del col·legi (Sant Antoni Maria Claret/Sicília). Aquesta porta es tanca a les 18 hores. A partir d'aquesta hora l'accés s'haurà de fer per la porta situada al carrer Sicília (al costat de l'Esportiu).

Per a aquelles famílies que ho necessitin, s'oferirà un servei de permanència a una aula al costat de l'auditori. Serà imprescindible comunicar-ho a través de l'agenda al tutor/a fins la tarda abans de la reunió (dimarts 18).

Altres Comunicacions
COL·LEGI

Preinscripció escolar 2020-21

Consulta el calendari del procés de preinscripció.
ESO

Freewater es classifica al TOP 10 del Social Innovation Relay

Programa per incentivar l'emprenedoria.
COL·LEGI

Gran èxit de la Cursa virtual Claret Barcelona!

El 14 de maig vam córrer tots junts!