COL·LEGI

Primers Jocs Atlètics Claret

Els primers Jocs Atlètics Claret, van reunir a tot l'alumnat de Primària de l'escola amb un mateix objectiu: gaudir d'una jornada esportiva, lúdica i festiva amb la resta de companys i companyes!

Més de 700 alumnes es van reunir a les pistes de Can Dragó, per participar i competir en les diferents proves esportives que hi havia al llarg del matí: salt d'alçada, salt de llargada, tir de disc, llançament de pes, cursa de relleus i cursa de fons i de mig fons.

A més, durant la jornada, els nois i les noies de 3r d'ESO van participar com a voluntaris i voluntàries, atletes, jutges, àrbitres i reporters/res.

Quin matí més fantàstic! Amb aquesta activitat pretenem fomentar la relació entre tots els cursos, la unió grup-classe i treballar a través de l'esport valors tan importants com: el treball en equip, l'autonomia, el respecte i el compromís.

Moltes gràcies a tots i a totes per fer-ho possible, en especial, al professorat d'Educació Física de Primària per la gran feinada! L'any vinent, volem repetir-ho! Enhorabona, a tots i a totes!