BATXILLERAT

Preseleccionades al programa "Bojos per la Ciència"

Tres alumnes de 1r de Batxillerat han estat preseleccionades per participar al programa d’excel·lència "Bojos per la Ciència" de la Fundació Catalunya La Pedrera:
La Júlia Borja i la Vega Carmona al programa de “Bojos per les matemàtiques”, i la Cristina Masia als programes "Bojos per la bioenginyeria" i "Bojos per la bioquímica".

Enhorabona! 

Aquest programa té per objectiu estimular el talent i les vocacions científiques entre els joves de batxillerat de Catalunya oferint-los l’oportunitat de treballar en centres de recerca i institucions de prestigi internacional, així com posicionar-se per una possible carrera professional. L’edició 2020 ofereix 12 cursos en diferents àmbits de la ciència i la recerca (Nutrició, Medicina, Economia, Matemàtiques, Química, Física, Bioenginyeria, Biomedicina...)

Des de l’escola incentivem al màxim la participació en aquest tipus de programes ja que són una oportunitat única per aprofundir en l’àmbit de coneixement i per ajudar els alumnes a descobrir la seva vocació.

Si voleu saber més sobre aquests i altres programes que promovem al Claret per estimular el talent consulteu el següent enllaç: Estimulem el talent

Altres Comunicacions
BATXILLERAT

Visita a la Pedrera

BATXILLERAT

Tómbola Solidària

BATXILLERAT

Programa AMGEN