ETAPA 3-7

Portes obertes semipresencials

Ja hem començat les portes obertes per donar a conèixer la nostra escola a les famílies que l'any que ve inciaran l'aventura escolar. Enguany, degut a la situació que ens envolta, les trobades s'han de realitzar semi presencials. Les famílies interessades participen, en primer lloc, d'una trobada virtual en petit grup on l'Elena Martínez, Cap d'Estudis d'Infantil, i la Sílvia López, coordinadora d’Infantil, els presenten el projecte educatiu de l'escola i els ensenyen les instal·lacions de tot el col·legi a través del tour virtual que hem estrenat aquest mes de gener. 

Posteriorment, les famílies que han participat d'una trobada virtual poden també participar a una visita presencial per recórrer els espais que utilitzen els infants de P3. Mentre passegen per l'escola poden també resoldre dubtes, inquietuds i il·lusions! 

Estem molt contents del gran nombre de famílies que s'estan interessant en conèixer la nostra escola. A totes elles, els estem molt agraïts pel seu interès i desitgem que aquestes trobades els serveixin per orientar-se en aquest pas tan important i per resoldre dubtes.

Podeu trobar més informació, així com el formulari per apuntar-se a: 

Portes Obertes Claret Barcelona